PLATS
ALÉRGENS:
1 Gluten - 2 Crustaci - 3 Ous - 4 Peix - 5 Cacauets - 6 Soja - 7 Llet - 8 Fruits secs - 9 Api - 10 Mostassa - 11 Sèsam - 12 Sulfits - 13 Tramussos - 14 Moluscos.
FREDS
- Ostra Valenciana XL 14 - 5 €
- Ensaladilla "Ricard Camarena" (1), 3, 4 - 8.50 € - 5.20 € (mitja)
- Ensalada de tomaca valenciana (7) - 12€
- Sepia amd maionesa i llima (1), 3, 6, 14 - 13 €
- Anxova XL amb formatge fresc 4, (7) - 3.80 €
- Pernil ibèric - 18 €
CALENTS
- Bunyols d'abadejo 1, 3, 4 - 15 € - 2.80 € (unitat)
- Croquetes de pollastre rustit 1, 3, 7, 12 - 15 € - 2.80 € (unitat)
- Braves "Lourdes Luz" 1, 3, 7 - 8.50 €
- Albergina amb soja i miso 1, 6 - 8.20 €
- Coca de pisto amb albergínia, formatge fresc i espinacs 1, 7, 8 - 14.50 €
- Mandonguilles al curry 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 - 11.50 €
- Calamar de platja a la plantxa 4 - 18 €
- Orella de porc a la plantxa amb "mojo picón" 12 - 12.30 €
- Conill amb allada (1), 5, 6, 12 - 14.50 €
ENTREPANS
- Ricard Camarena (Llom, ceba, mostassa i formatge) 1, 7, 10, 12 - 6.50 € - 4.50 € (mig)
- Mary (Sépia i allioli) 1, (3), 4 - 7.50 € - 4.80 € (mig)
- Canalla (Botifarra picant, remenat d'ou i pimentó en salmorra) 1, 3, (12) - 6.30 € - 4.10 € (mig)
- Tonyineta (Tonyina, pebrots, tomaquet, ceba, ou dur i olives) 1, 3, 4 - 6.50 € - 4.50 €
POSTRES
- Torta de formatge 1, 3, 7, 8 - 7.50 €
- Flan de vainilla amb nata i anous caramel.litzades 3, 7, (8) - 6 €
- Torta de xocolate 1, 3, 7, 8 - 8.50 €