PLATS

ALÉRGENS:
1 Gluten - 2 Crustaci - 3 Ous - 4 Peix - 5 Cacauets - 6 Soja - 7 Llet - 8 Fruits secs - 9 Api - 10 Mostassa - 11 Sèsam - 12 Sulfits - 13 Tramussos - 14 Moluscos.

FREDS



CALENTS



ENTREPANS

  • Ricard Camarena (Llom, ceba, mostassa i formatge) 1, 7, 10, 12 - 6.50 € - 4.50 € (mig)
  • Mary (Sépia i allioli) 1, (3), 4 - 7.50 € - 4.80 € (mig)
  • Canalla (Botifarra picant, remenat d'ou i pimentó en salmorra) 1, 3, (12) - 6.30 € - 4.10 € (mig)
  • Tonyineta (Tonyina, pebrots, tomaquet, ceba, ou dur i olives) 1, 3, 4 - 6.50 € - 4.50 €


POSTRES