PLATS

ALÉRGENS:
1 Gluten - 2 Crustaci - 3 Ous - 4 Peix - 5 Cacauets - 6 Soja - 7 Llet - 8 Fruits secs - 9 Api - 10 Mostassa - 11 Sèsam - 12 Sulfits - 13 Tramussos - 14 Moluscos.

FREDS

  • Ensaladilla "Ricard Camarena" (1), 3, 4 - 8.50 €  - 5.20 € (mitja)
  • Ensalada de tomaca valenciana (7) - 12€ 
  • Anxova XL amb formatge fresc 4, (7) - 3.80 € 


CALENTS

  • Bunyols d'abadejo 1, 3, 4 - 15 € - 2.80 € (unitat)
  • Croquetes de pollastre rustit 1, 3, 7, 12 - 15 € - 2.80 € (unitat)
  • Braves "Lourdes Luz" 1, 3, 7 - 8.50 €
  • Albergina amb soja i miso 1, 6 - 8.20 €
  • Calamar de platja a la plantxa 4 - 14.50 €
  • Orella de porc a la plantxa amb "mojo picón" 12 - 9.50 €
  • Conill amb allada (1), 5, 6, 12 - 14.50 €


ENTREPANS

  • Ricard Camarena (Llom, ceba, mostassa i formatge) 1, 7, 10, 12 - 6.50 € - 4.50 € (mig)
  • Mary (Sépia i allioli) 1, (3), 4 - 7.50 € - 4.80 € (mig)
  • Canalla (Botifarra picant, remenat d'ou i pimentó en salmorra) 1, 3, (12) - 6.30 € - 4.10 € (mig)


POSTRES

  • Torta de formatge 1, 3, 7, 8 - 7.50 €
  • Flan de vainilla amb nata i anous caramel.litzades 3, 7, (8) - 6 €